Új asztalokon - új kaszinók a weboldalon - VIDEO 
Felkerült 2 új kaszinó a weboldalra. Elsősorban itt is a rulett játékot preferálom, főleg azért mert teljesen ugyanazt a motort használják mint a már régebben kint lévő Unibet és Betclic.

Ezeknél is van magyar nyelvű oldal és ezek is neves, nem 2 hete működő online kaszinók. Nevezetesen a Sportingbet és a Bet-at-home.


És hogy miről beszélek?Ez a videó az új tartlom egy darabja. Gondoltam promo céllal beteszem ide a blogba.[ 1 hozzászólás ] ( 1159 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1166 )


Tisztázzuk! Alapfogalmak... +fejlesztés 
Mostanában nagyon sok helyen elég furcsa megközelítéseket olvastam.
-"játék stratégiák" és emellé "tétrakás"
-"duplázós", tükrözéses módszer, számisztika

Pár dolgot tisztáznék az én szemszögemből:

Stratégiák terén beszélhetünk tétrakási és tét emelési stratégiáról vagy módszerről. Tétrakási és játékstratégiát nincs értelme megkülönböztetni, mert a rulett játék lényege a tétrakásban rejlik.
Viszont a hova mellé társul a mennyit kérdés is, ez a tétemelési módszer.


Stratégia fajták:

Nagyon nagyon sokan és nagyon nagyon rosszul úgy gondolják, hogy minden olyan tétrakást, ahol vesztés esetén tétet emelünk a Martingale féle duplázással kell azonosítani.
Aki nem lát bele az végül is megteheti, viszont többről van szó, mint egyszerű tétemelésről. Arról nem is beszélve, hogy léteznek komplex tétrakási stratégiákra épülő ámde tétemeléses stratégiák, amik úgy egyébként a számisztikán alapulnak.

Tükröződések esetén azt értjük, hogy a találatok számsorában egy adott találat mintegy tükörként szolgál az előtte és utána jövő számoknak.
Például színek esetén p,p,f,f,f,Piros,f,f,f,p,p lehetne egy sorrend ahol a kiírt piros szolgál tükörnek.
Ugyanez megvalósulhat páros-páratlan és alacsony-magas számokra is viszont ezeket nehezebb észrevenni. Sőt (!) megvalósulhat konkrét számokra is, viszont ebben az esetben pedig nem tartanak olyan sokáig általában.

Számisztika alatt egész egyszerűen értékek közti ismétlődő összefüggéseket értünk, melyek az online roulette-nél előfordulnak. Nagyjából olyan ez mint amikor a valódi roulette kerék "csapágyas", de lényegében megfigyeléseinkre alapozva jobb esélyeink lehetnek.

Létezik ezeknek igen komplex vegyített változata, például a mindenki nagybátyja által kitalált stratégia. (Elnézést a szarkazmusért de ezt a stratégiát mindenhol úgy adják elő, hogy emberünk nagybátyja találta ki aki naphosszat kaszinóban üldögélt és jegyzetelt.)
Vannak ezen kívül nap eleji letámadásként felfogható stratégiák. 3-400 egység felrakásával nyerhetünk 20-at egy pörgetésre. 3 számon viszont oltári bukó.

Már készül az oldal tartalmának kibővítése a fenti témákban. Eddig is használtam őket de más leírni, mint használni.

Sőt videók is lesznek.

Ezenfelül készült egy kis eszköz is, melyet ingyenesen elérhetővé fogok tenni. Azoknak lesz a kedvence akik rögzítik a kipörgetett értékeket és/vagy számisztikát használnak.

Szóval érdemes lesz visszanézni!


[ hozzászólás ] ( 987 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1567 )


Egy "tutti" nyerő stratégia a neten, egy okos lehúzás 
A minap egyik kedves olvasó, Endre küldött egy emailt, hogy talált egy igen jól kinéző stratégiát a neten. Egy 4-5 post-tal rendelkező blogról van szó, ahol is az elégedett vásárló és játékos egy titkos stratégiát használ amiről sehol nem említi, hogy honnan érhető el.

Viszont van 3-4 videó. Azt kell mondjam egy zseniális átverésről van szó!


A videóban gyakorlatilag folyamatosan nyer duplán rakva a tucatokra és egyszerűen háromszorozza a tétet ha nem jön be az egyszeres. Ez eddig rendben is van de legrosszabb esetben maximum 2x kell neki dupláznia és mindig nyer.

Namost én végignéztem ezeket a videókat, összegyűjtöttem egy excel táblába a számokat és az azt megelőző tétrakásokat. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1635 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1217 )


Mennyi legyen a kezdőösszeg? 
10 Euró? 50? Legyen 100 vagy elég 80 mert az majdnem 100?

Alapvetően rulettnél azt ajánlanám, hogy először is kezdjünk "egységekben" gondolkodni, ha a nyerő stratégiát akarjuk elsajátítani. 10 egység, 100 egység... persze ezzel elkerüljük azt is, hogy USD vagy EUR devizákhoz kötött legyen a stratégia de nem ez az igazi cél!Az igazi cél egy kicsit a játékos pszichológiájával függ össze és az esélyekkel. Például 10 egységgel nem kezdhetünk neki 5 egységes tétet rakni. (Avagy 10 Eurós kasszával ne rakjunk fel 5-ös kezdő tétet.)

Az ajánlott tét / kassza arány az 1:100 vagy kisebb arány. Ez lefordítva annyit jelent, hogy ha pl. 100 Eurónk van a kasszában akkor 1 Eurós tétet célszerű alaptétnek választani. Mindezt 3 okból tesszük: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1098 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1254 )


0,1 Euróstól a 10 Eurós alaptétig - Közép és hosszútáv 
Már régóta szerettem volna írni egy ilyen bejegyzést az oldalra, de talán jobb ez itt a blogban és ha meggyőző lett akkor berakjuk az oldalra is.

Szóval addig az mindenkinek megvan, hogy a 0,1 eurós alaptéttel (ez annyira nem durva ... 25-7 forint) el lehet indulni. Lehet vele taktikázni, ki lehet vele ismerni a játékot/játékokat. (beleértve a Roulette mellett a Black Jack-et is) Itt is lehet pénzt veszíteni és nyerni is, de ha kis téttel játszunk, akkor kicsi lesz a nyeremény és a veszteség pedig akkora amekkorát engedünk... hiszen erre való a stratégia.

Igen ám de az eredeti célunk nem az volt, hogy megszállottak legyünk és napi 1-2 órát rászánva próbáljunk meg 8-10 Eurót összehozni 0,1 eurós alapon.

Mi is volt az eredeti stratégia?
A napi első pár (általában nyerő) kört akarjuk arra fordítani, hogy egy szintet elérő összeget tudjunk begyűjteni. - Ebbe már nem tartozhat bele az sem, hogy esetleg fél órát játszunk egy kaszinóban naponta.

Így hát 3 fázisra osztanám a "betanulási" időszakot:

Tovább...

[ 3 hozzászólás ] ( 1232 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1551 )<<Legels? <Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő> Utolsó>>