Újabb érdekes Black Jack szisztéma 
Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy nézzem meg mert valamennyire bejött neki.

Van itt egy video a termék weblapján.


Itt tekinthető meg.

No ennyire nem jött azért be neki, de 100-200 Euro-t összekapart. Azért nem rossz az.

Van egy ingyenes verziója is a leírásnak. Alapvetően szkeptikus vagyok ilyesmikkel szemben és inkább csak ötletgyűjtésnek használom, de ezt meg fogom nézni ha lesz egy kis időm.

Esetleg ha valaki már találkozott vele, akkor a tapasztalatait örömmel várom egy komment formájában!

[ hozzászólás ] ( 2586 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2359 )


Nyílt válasz olvasói levélre 
Mindig próbálok idejében válaszolni mindenkinek, de néha előfordulnak 1-1,5 hetes kimaradások, elnézést is kérek mindenkitől, akinek késve válaszoltam.

Minap (a héten) jött egy e-mail, melyet most a kedves levélíró beleegyezésével közzéteszek, illetve válaszolok is rá:

Szia

Őszintén remélem, hogy nem fölöslegesen írom ezt a levelet és ez az oldal se csak a szokásos átverős beetetés, mint a többi! Fél éve játszom. Először a neten található piros-fekete oldalról jutottam el internetes kaszinóba. Őszintén küldöm el a hülyítős oldal készítőjét ez úton is az anyjába. Nyilván én vagyok a fasz, hogy hittem neki! Túl egyszerű az egész és szép, hogy igaz legyen!
Ez így ment nyár elejéig, gyakorlatilag a havi fizetéseimet mind elvesztettem. (2+/hó) Azóta próbálkozok, kutatok neten, hogy hogyan kéne. Érzem, hogy jó lesz ez, csak még nem tudom hogyan.
Így jutottam el hozzád is.

Itt viszont nem igazodok el. Túl sok lehetőség, nincs egyértelmű leírás! Melyik a legjobb módszer?
Vissza akarom nyerni ami elment amiatt a gyökér miatt!!!
Meg azt néztem még, hogy nincsenek most új stratégiák egy ideje?!

Mit mondasz?
Kösz előre is, már ha válaszolsz egyáltalán

K. Ferenc


Nos Ferenc,

a helyzet az, hogy nem először olvastam ahhoz hasonlókat, mint amit te is írtál nekem. Azt hiszem egyébként a kezdeti bizonytalanságodat vagyis, hogy olvasom e a leveleket jelenleg aktualitását vesztettnek tekinthetjük.

Nagyon sokan kezdték az elmúlt 1-2 évben rövidebb-hosszabb pályafutásokat a piros-fekete hirdetésre kattintva. Volt aki hamarabb felismerte, hogy ez nem működik és elásta az egészet, volt aki nagyon nagyot bukott vele... de például az egyik kedves olvasó azt írta 1-2 hete, hogy ő majdnem 2000 Euróig tornázta fel magát piros-feketézve. Természetesen utána oltári nagyot bukott és segítséget kért. (Más játékmódszerekről akkor még nem hallott.) Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1867 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2459 )


2011-es "szezon", minden egy kicsit más, de mégis ugyanaz 
Elég rég jutott már időm blogbejegyzést írni és egy kicsit hanyagoltam is az e-maileket. Ezúton is elnézést kérek ha valakinek 1-2 hét után válaszoltam.

Összegezném egyébként, hogy általában milyen témákban kaptam kérdéseket:

- Roulette Sniper / Killer / Assault
Ugyan nem vagyok se forgalmazó, sem pedig gyártó de azért mégis segítek ha tudok. Alapvetően használati útmutató olvasását és a neten fellelhető "használat közben" típusú youtube-os videókat nem tudom pótolni. Azokat mindenképp ajánlom, ha valaki elakad.

- "Sokat vesztettem és most találtam ezt az oldalt" ...
Itt általában lelombozok mindenkit mert nagyon sokat a gyors és nagy nyeremények reményében vágtak bele ilyen-olyan weboldalakon látott "tutti biztos" stratégiák használatába.
Én meg mindig azt mondom, hogy Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1480 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1917 )


Kaszinó vs Póker (és az ingyen pénz) 
Minap kérdezték tőlem, hogy miért nincs a kaszinóoldalakon is "ingyen" valódi pénz, amit mindenféle befizetés nélkül használhatna bárki aki regisztrál. (tehát "ingyen")

Kanyarodjunk egy kicsit vissza az elejére, nevezetesen a pókerre. Alapvetően ez nem "ház elleni" játék, hanem játékosok elleni játék. Ilyen szempontból teljesen más, mint pl a roulette. Inkább a Black Jack-hez hasonlítanám. Más kérdés, hogy a médiahadjárat és a szerencsejátékokkal kapcsolatos törvények - különösen a kártyajátékokra gondolva - erőteljes táptalajt adott hazánkban is a kártyajáték elterjedésének.
Azért is jó, mert mindenki hülyére játszotta már magát a haverjaival, így mintegy hazavíve a játékot.

No egy hitelesített roulette kerék nem ilyen könnyű... bár minket nem ez érdekel :)

Szóval 2 dolgot említenék ami miatt a roulette (és esetleg a BJ) véleményem szerint inkább előnyben részesítendő: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1540 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1790 )


Pár hasznos gondolat Phoenix-ből 
Jelenleg a motelben van normális net, így úgy gondoltam blogolok pár tanácsot ami eszembe jutott mostanában.Henry Ford mondta a kreativitásról:
"Ha azt hiszi, van magában alkotókészség, vagy nincs, maga tudja a legjobban, igaza lesz."


Na de hogy jön ez most ide nekünk?
Egész egyszerűen: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 2584 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2513 )| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő> Utolsó>>