2011-es "szezon", minden egy kicsit más, de mégis ugyanaz 
Elég rég jutott már időm blogbejegyzést írni és egy kicsit hanyagoltam is az e-maileket. Ezúton is elnézést kérek ha valakinek 1-2 hét után válaszoltam.

Összegezném egyébként, hogy általában milyen témákban kaptam kérdéseket:

- Roulette Sniper / Killer / Assault
Ugyan nem vagyok se forgalmazó, sem pedig gyártó de azért mégis segítek ha tudok. Alapvetően használati útmutató olvasását és a neten fellelhető "használat közben" típusú youtube-os videókat nem tudom pótolni. Azokat mindenképp ajánlom, ha valaki elakad.

- "Sokat vesztettem és most találtam ezt az oldalt" ...
Itt általában lelombozok mindenkit mert nagyon sokat a gyors és nagy nyeremények reményében vágtak bele ilyen-olyan weboldalakon látott "tutti biztos" stratégiák használatába.
Én meg mindig azt mondom, hogy Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1480 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1917 )


Kaszinó vs Póker (és az ingyen pénz) 
Minap kérdezték tőlem, hogy miért nincs a kaszinóoldalakon is "ingyen" valódi pénz, amit mindenféle befizetés nélkül használhatna bárki aki regisztrál. (tehát "ingyen")

Kanyarodjunk egy kicsit vissza az elejére, nevezetesen a pókerre. Alapvetően ez nem "ház elleni" játék, hanem játékosok elleni játék. Ilyen szempontból teljesen más, mint pl a roulette. Inkább a Black Jack-hez hasonlítanám. Más kérdés, hogy a médiahadjárat és a szerencsejátékokkal kapcsolatos törvények - különösen a kártyajátékokra gondolva - erőteljes táptalajt adott hazánkban is a kártyajáték elterjedésének.
Azért is jó, mert mindenki hülyére játszotta már magát a haverjaival, így mintegy hazavíve a játékot.

No egy hitelesített roulette kerék nem ilyen könnyű... bár minket nem ez érdekel :)

Szóval 2 dolgot említenék ami miatt a roulette (és esetleg a BJ) véleményem szerint inkább előnyben részesítendő: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1540 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1790 )


Pár hasznos gondolat Phoenix-ből 
Jelenleg a motelben van normális net, így úgy gondoltam blogolok pár tanácsot ami eszembe jutott mostanában.Henry Ford mondta a kreativitásról:
"Ha azt hiszi, van magában alkotókészség, vagy nincs, maga tudja a legjobban, igaza lesz."


Na de hogy jön ez most ide nekünk?
Egész egyszerűen: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 2584 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2513 )


Forgalom nélkül nincs bevétel 
A kereskedelmi élet nagy igazsága, de lássuk mennyiben igaz ez az online kaszinózásra.
Ha abból indulunk ki, hogy ha nem játszunk akkor se nem nyerünk, sem pediglen nem vesztünk... akkor ok :) végülis stabil a pozíció csak nem ezért álltunk neki az egésznek.

A folyamatos tapasztalat és gyakorlatszerzés megkívánja a minimum heti 1-3 alkalmat, amikor is nem hagyjuk elveszni az összegyűjtött tudást, illetve gyakorolunk.

Nagyon sokan csinálják azt, hogy rákattannak, 1-2-3 hétig éjjel nappal nyomják és utána amikor teljesen belefeledkeztek már egy szopó szériában sokat vesztenek. Ez már a megszállottság határa. Persze ilyenkor abbahagyják és lehetséges, hogy soha az életbe nem fognak foglalkozni vele.

Ez így nem jó!

Ha valaki követi a stratégiát akkor eleve nem lehet belőle megszállott, hiszen az alapelv az, hogy ne órákat, hanem egy adott, jól definiált kisebb összeghatárig játszunk minden alkalommal. (Ha pedig nem megy felfele a szekér, akkor ékeljük ki!... képletesen)

Módszeres, jól időzített, türelmes játék ez kérem szépen.
Talán egy adózással kapcsolatos idézet illik ide legjobban, ami Colbert-től származik: "Adót szedni annyi, mint a lehető legkevesebb gágogás árán minél jobban megkopasztani egy libát."

Profi kaszinójátékosnak lenni pedig annyit tesz, hogy minél simábban, döcögők nélkül, folyamatosan és módszeresen legyen belőle bevételünk.

[ hozzászólás ] ( 959 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1382 )


Roulette Assault Magyar nyelvű leírás 
Üdvözlök mindenkit ismételten!

Mostanában eljátszogattam a Roulette Assault nevű kis eszközzel ami meg kell mondjam már-már túlszárnyalja 1-2 lehetőségben a Roulette Sniper-t.
... így hát érdemesnek találtam foglalkozni vele.

Elkészült a magyar leírása. Aki már látott Sniper-t annak nem lesz életidegen szerintem.

Itt elérhető

[ hozzászólás ] ( 1380 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1767 )<Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő> Utolsó>>