Forgalom nélkül nincs bevétel 
A kereskedelmi élet nagy igazsága, de lássuk mennyiben igaz ez az online kaszinózásra.
Ha abból indulunk ki, hogy ha nem játszunk akkor se nem nyerünk, sem pediglen nem vesztünk... akkor ok :) végülis stabil a pozíció csak nem ezért álltunk neki az egésznek.

A folyamatos tapasztalat és gyakorlatszerzés megkívánja a minimum heti 1-3 alkalmat, amikor is nem hagyjuk elveszni az összegyűjtött tudást, illetve gyakorolunk.

Nagyon sokan csinálják azt, hogy rákattannak, 1-2-3 hétig éjjel nappal nyomják és utána amikor teljesen belefeledkeztek már egy szopó szériában sokat vesztenek. Ez már a megszállottság határa. Persze ilyenkor abbahagyják és lehetséges, hogy soha az életbe nem fognak foglalkozni vele.

Ez így nem jó!

Ha valaki követi a stratégiát akkor eleve nem lehet belőle megszállott, hiszen az alapelv az, hogy ne órákat, hanem egy adott, jól definiált kisebb összeghatárig játszunk minden alkalommal. (Ha pedig nem megy felfele a szekér, akkor ékeljük ki!... képletesen)

Módszeres, jól időzített, türelmes játék ez kérem szépen.
Talán egy adózással kapcsolatos idézet illik ide legjobban, ami Colbert-től származik: "Adót szedni annyi, mint a lehető legkevesebb gágogás árán minél jobban megkopasztani egy libát."

Profi kaszinójátékosnak lenni pedig annyit tesz, hogy minél simábban, döcögők nélkül, folyamatosan és módszeresen legyen belőle bevételünk.

[ hozzászólás ] ( 853 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3.1 / 1018 )


Roulette Assault Magyar nyelvű leírás 
Üdvözlök mindenkit ismételten!

Mostanában eljátszogattam a Roulette Assault nevű kis eszközzel ami meg kell mondjam már-már túlszárnyalja 1-2 lehetőségben a Roulette Sniper-t.
... így hát érdemesnek találtam foglalkozni vele.

Elkészült a magyar leírása. Aki már látott Sniper-t annak nem lesz életidegen szerintem.

Itt elérhető

[ hozzászólás ] ( 1263 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1407 )


Profi Rulett stratégiák 
Nem minden került bele, amit szerettem volna, de egyelőre erre volt idő most. Megpróbáltam a leghasznosabb, tényleg profiknak ajánlott stratégiákat elmagyarázni.

Fogyasszátok a tartalmat és használjátok sikerrel!!!


A másik pedig az eszközöknél a HitLogger amiről írni akartam, bár megtalálható ott róla minden.
Nagyon buta kis eszköz viszont rettentő hatékony is egyben. Pont annyit tud, amit tudnia kell.

[ -1 hozzászólás ] ( 2100 megtekintés )   |  permalink  |   ( 2.9 / 1339 )


Nyerj úgy pénzt, hogy még nem is játszottál 
Előre leszögezem, hogy ez a bejegyzés inkább kezdőknek és haladóknak szól.

Sok problémát okoz az elején, hogy nem érezzük a határt. Nem egyszer fordulhatott már elő, hogy egyszer nyertünk 100-120 Eurót 10-20 perc alatt, majd a következő nap el is ment az egész.
Mindez 2 okból következett be:
-nem volt stratégia a nyeremény mértékét illetően
-rövid időn belül nagy nyereség után gyors veszteség jön ha röviddel utána játszunk

Hogy induljunk hát neki?

Fordítva!
Nagyon kevesen tudják, hogy mennyi pénzt költenek. Én tudom napi és havi bontásban is. Persze leszoktam már arról, hogy feljegyezzek minden biszbaszt, mint az elején (akkor a 200 Ft-os sütit is felírtam...később meglátod miért) de muszáj egyfajta kontrollt szem előtt tartani.
Így hát javaslom mindenkinek, hogy kezdje pénzügyeinek összeírásával.

Itt nem kell semmi bonyolultra gondolni. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1460 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 977 )


Eldőlhet már az elején fejben 
Sziasztok ismét! Elnézést a viszonylag hosszabb kihagyásig de elég húzós volt ez a pár hét, sokat voltam külföldön is és nap végére már legkevésbé sem volt kedvem a kijelzőt nézni.

Direkt nem "Fejben dől el" lett a címe a bejegyzésnek, hiszen szerencsejátékban, azon belül is pl most a rulettben kissé túlzás lenne ezt állítani... sőt, hiteltelen nagyképűséghez sorolnám ha valaki ezt írná le.De mégis eldőlhet fejben valami, ez pedig nem más mint az, hogy hogyan állunk fel az asztaltól! Higyjétek el ez elég meghatározó már a játék elején. (Arról most nem lesz szó, hogy kattogó aggyal, más gondolatokkal esetlegesen problémákkal tele nem szabad játszani.)

3 szcenáriót vázolnék fel, mindegyik úgy kezdődik: fölöslegesen nem szeretnél kockáztatni és mindenhol 1-5-10-es téteket használunk.

1. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1514 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1358 )<<Legels? <Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő> Utolsó>>