Nyerj úgy pénzt, hogy még nem is játszottál 
Előre leszögezem, hogy ez a bejegyzés inkább kezdőknek és haladóknak szól.

Sok problémát okoz az elején, hogy nem érezzük a határt. Nem egyszer fordulhatott már elő, hogy egyszer nyertünk 100-120 Eurót 10-20 perc alatt, majd a következő nap el is ment az egész.
Mindez 2 okból következett be:
-nem volt stratégia a nyeremény mértékét illetően
-rövid időn belül nagy nyereség után gyors veszteség jön ha röviddel utána játszunk

Hogy induljunk hát neki?

Fordítva!
Nagyon kevesen tudják, hogy mennyi pénzt költenek. Én tudom napi és havi bontásban is. Persze leszoktam már arról, hogy feljegyezzek minden biszbaszt, mint az elején (akkor a 200 Ft-os sütit is felírtam...később meglátod miért) de muszáj egyfajta kontrollt szem előtt tartani.
Így hát javaslom mindenkinek, hogy kezdje pénzügyeinek összeírásával.

Itt nem kell semmi bonyolultra gondolni. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1569 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1317 )


Eldőlhet már az elején fejben 
Sziasztok ismét! Elnézést a viszonylag hosszabb kihagyásig de elég húzós volt ez a pár hét, sokat voltam külföldön is és nap végére már legkevésbé sem volt kedvem a kijelzőt nézni.

Direkt nem "Fejben dől el" lett a címe a bejegyzésnek, hiszen szerencsejátékban, azon belül is pl most a rulettben kissé túlzás lenne ezt állítani... sőt, hiteltelen nagyképűséghez sorolnám ha valaki ezt írná le.De mégis eldőlhet fejben valami, ez pedig nem más mint az, hogy hogyan állunk fel az asztaltól! Higyjétek el ez elég meghatározó már a játék elején. (Arról most nem lesz szó, hogy kattogó aggyal, más gondolatokkal esetlegesen problémákkal tele nem szabad játszani.)

3 szcenáriót vázolnék fel, mindegyik úgy kezdődik: fölöslegesen nem szeretnél kockáztatni és mindenhol 1-5-10-es téteket használunk.

1. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1766 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1670 )


Amikor túlhasználtad a 1471-et 
Üdvözlök mindenkit az új évben!
Talán akkor kezdjünk is bele ismét így január derekán...

Egyik ismerősöm akivel ünnepek alatt összefutottam azt mondta nekem, hogy "Pista, a 1471 egy szar". Kérdeztem miért gondol ilyet és gyakorlatilag egyértelműen egy alaphibát vétett: túl sokáig használta ugyanazt a stratégiát, túl sokszor rakta meg egymás után ugyanazt a tétet. Így egy darabig nyerő volt neki, majd amikor a kaszinó ezt megelégelte és módosított az algoritmuson, akkor persze, hogy nem a 1471 számai jöttek be! (Szerintem ezt átgondolva ha most olvasná már ő is fejét verné a falba.) Én csak annyit kérdeztem tőle mennyit nyert mielőtt elkezdett ugyanazokkal a számokkal veszíteni.

Mi a teendő ilyenkor? Nagyon egyszerű: módosítani kell!
Más stratégiákat játszunk, pl 2:1, 3:1 vagy számisztika elvei szerint.
(ezekről bővebben lehet majd olvasni az új menüpontok alatt ha végre kész lesz minden!)

Lássuk én milyen megoldást találtam arra, hogyha a 1471 számai tendenciózusan nem jönnek be!Itt az alapszámokból párat megtartunk. (tízesek)
Aki már nagyjából képben van számisztikában annak lejön egyből, hogy itt a számok második csoportjára rakunk vagyis 6-10-ig, míg az eredeti 1471 nagyjából az ez alatti értékeket fedi - számjegyek összege alapján - valamint a tipikusnak mondható értékeket és azok párját veszi célba.


[ 3 hozzászólás ] ( 3164 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1639 )


A 1471-es kombináció... óriási! 
Nem mondok elöljáróban semmit, a képek magukért beszélnek... talán csak annyit, hogy statisztikai alapon igazolta magát ez a pár szám most, arról nem is beszélve, hogy egy rakás pénzt (egész pontosan 500 eurót) hozott.

1.


2. Tovább...

[ 1 hozzászólás ] ( 2254 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1678 )


Küldik és küldik az anyagaikat 
Minap ahogy hazaértem ismét egy vastag boríték várt. Előre tudtam mi lesz benne hiszen nemrég egy nagyon hasonló jött.
Színes ajánló, benne CD lemez.


Tovább...

[ 4 hozzászólás ] ( 1219 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1727 )<<Legels? <Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő> Utolsó>>