Amikor túlhasználtad a 1471-et 
Üdvözlök mindenkit az új évben!
Talán akkor kezdjünk is bele ismét így január derekán...

Egyik ismerősöm akivel ünnepek alatt összefutottam azt mondta nekem, hogy "Pista, a 1471 egy szar". Kérdeztem miért gondol ilyet és gyakorlatilag egyértelműen egy alaphibát vétett: túl sokáig használta ugyanazt a stratégiát, túl sokszor rakta meg egymás után ugyanazt a tétet. Így egy darabig nyerő volt neki, majd amikor a kaszinó ezt megelégelte és módosított az algoritmuson, akkor persze, hogy nem a 1471 számai jöttek be! (Szerintem ezt átgondolva ha most olvasná már ő is fejét verné a falba.) Én csak annyit kérdeztem tőle mennyit nyert mielőtt elkezdett ugyanazokkal a számokkal veszíteni.

Mi a teendő ilyenkor? Nagyon egyszerű: módosítani kell!
Más stratégiákat játszunk, pl 2:1, 3:1 vagy számisztika elvei szerint.
(ezekről bővebben lehet majd olvasni az új menüpontok alatt ha végre kész lesz minden!)

Lássuk én milyen megoldást találtam arra, hogyha a 1471 számai tendenciózusan nem jönnek be!Itt az alapszámokból párat megtartunk. (tízesek)
Aki már nagyjából képben van számisztikában annak lejön egyből, hogy itt a számok második csoportjára rakunk vagyis 6-10-ig, míg az eredeti 1471 nagyjából az ez alatti értékeket fedi - számjegyek összege alapján - valamint a tipikusnak mondható értékeket és azok párját veszi célba.


[ 3 hozzászólás ] ( 3164 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1639 )


A 1471-es kombináció... óriási! 
Nem mondok elöljáróban semmit, a képek magukért beszélnek... talán csak annyit, hogy statisztikai alapon igazolta magát ez a pár szám most, arról nem is beszélve, hogy egy rakás pénzt (egész pontosan 500 eurót) hozott.

1.


2. Tovább...

[ 1 hozzászólás ] ( 2254 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1678 )


Küldik és küldik az anyagaikat 
Minap ahogy hazaértem ismét egy vastag boríték várt. Előre tudtam mi lesz benne hiszen nemrég egy nagyon hasonló jött.
Színes ajánló, benne CD lemez.


Tovább...

[ 4 hozzászólás ] ( 1219 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1727 )


Új asztalokon - új kaszinók a weboldalon - VIDEO 
Felkerült 2 új kaszinó a weboldalra. Elsősorban itt is a rulett játékot preferálom, főleg azért mert teljesen ugyanazt a motort használják mint a már régebben kint lévő Unibet és Betclic.

Ezeknél is van magyar nyelvű oldal és ezek is neves, nem 2 hete működő online kaszinók. Nevezetesen a Sportingbet és a Bet-at-home.


És hogy miről beszélek?Ez a videó az új tartlom egy darabja. Gondoltam promo céllal beteszem ide a blogba.[ 1 hozzászólás ] ( 1159 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1166 )


Tisztázzuk! Alapfogalmak... +fejlesztés 
Mostanában nagyon sok helyen elég furcsa megközelítéseket olvastam.
-"játék stratégiák" és emellé "tétrakás"
-"duplázós", tükrözéses módszer, számisztika

Pár dolgot tisztáznék az én szemszögemből:

Stratégiák terén beszélhetünk tétrakási és tét emelési stratégiáról vagy módszerről. Tétrakási és játékstratégiát nincs értelme megkülönböztetni, mert a rulett játék lényege a tétrakásban rejlik.
Viszont a hova mellé társul a mennyit kérdés is, ez a tétemelési módszer.


Stratégia fajták:

Nagyon nagyon sokan és nagyon nagyon rosszul úgy gondolják, hogy minden olyan tétrakást, ahol vesztés esetén tétet emelünk a Martingale féle duplázással kell azonosítani.
Aki nem lát bele az végül is megteheti, viszont többről van szó, mint egyszerű tétemelésről. Arról nem is beszélve, hogy léteznek komplex tétrakási stratégiákra épülő ámde tétemeléses stratégiák, amik úgy egyébként a számisztikán alapulnak.

Tükröződések esetén azt értjük, hogy a találatok számsorában egy adott találat mintegy tükörként szolgál az előtte és utána jövő számoknak.
Például színek esetén p,p,f,f,f,Piros,f,f,f,p,p lehetne egy sorrend ahol a kiírt piros szolgál tükörnek.
Ugyanez megvalósulhat páros-páratlan és alacsony-magas számokra is viszont ezeket nehezebb észrevenni. Sőt (!) megvalósulhat konkrét számokra is, viszont ebben az esetben pedig nem tartanak olyan sokáig általában.

Számisztika alatt egész egyszerűen értékek közti ismétlődő összefüggéseket értünk, melyek az online roulette-nél előfordulnak. Nagyjából olyan ez mint amikor a valódi roulette kerék "csapágyas", de lényegében megfigyeléseinkre alapozva jobb esélyeink lehetnek.

Létezik ezeknek igen komplex vegyített változata, például a mindenki nagybátyja által kitalált stratégia. (Elnézést a szarkazmusért de ezt a stratégiát mindenhol úgy adják elő, hogy emberünk nagybátyja találta ki aki naphosszat kaszinóban üldögélt és jegyzetelt.)
Vannak ezen kívül nap eleji letámadásként felfogható stratégiák. 3-400 egység felrakásával nyerhetünk 20-at egy pörgetésre. 3 számon viszont oltári bukó.

Már készül az oldal tartalmának kibővítése a fenti témákban. Eddig is használtam őket de más leírni, mint használni.

Sőt videók is lesznek.

Ezenfelül készült egy kis eszköz is, melyet ingyenesen elérhetővé fogok tenni. Azoknak lesz a kedvence akik rögzítik a kipörgetett értékeket és/vagy számisztikát használnak.

Szóval érdemes lesz visszanézni!


[ hozzászólás ] ( 987 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1567 )<<Legels? <Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő> Utolsó>>