Pár hasznos gondolat Phoenix-ből 
Jelenleg a motelben van normális net, így úgy gondoltam blogolok pár tanácsot ami eszembe jutott mostanában.Henry Ford mondta a kreativitásról:
"Ha azt hiszi, van magában alkotókészség, vagy nincs, maga tudja a legjobban, igaza lesz."


Na de hogy jön ez most ide nekünk?
Egész egyszerűen: Ha azt gondolod nyerni fogsz nyerhetsz, ha úgy gondolod veszíthetsz, akkor is igazad lesz!

Miért is?
Nagyon egyszerű. Ha úgy gondolod "ez a mínusz belefér, hiszen mindig nem nyerhetsz.. csak még egy kicsit, majd megyünk feljebb..." na ez nem biztos, hogy eredményes lesz.
Vannak esetek, amikor bejön persze. Viszont nem ez az általános eset.
Úgyhogy a poszt ezen része elsősorban arról szól, hogy véletlenül se játszunk a vesztesek nyugalmával mert csak egyik fele fog bejönni általában.

Múltkor egyik ismerősöm azt kérdezte milyen zenét hallgatok játék közben.
Azt kell mondjam, hogy eléggé megdöbbentem. Eddig is voltak jelei, hogy megszállottként játszik, de ha már az ember zenéhez köti a játékot akkor ott lehetnek problémák.

Alapvetően én azt mondom: nincs jó zene hozzá. Ha túl nyugis akkor lehet, hogy lebeszéled magad a tétről amit meg kellene rakni és vica versa, tehát ha valami rockindulót hallgatsz, akkor elképzelhető az az eset, amikor megfontolatlanul rakod a tétet.

Legalábbis az én elgondolásom erről ez.. és ezt alkalmazom is már nagyon régen. Előtte sem nézek/hallgatok semmi olyat ami nagyon lehúzna vagy feldobna, hiszen egy erős pozitív vagy negatív töltettel a fejemben hogyan tudnék 100%-ig a játékra koncentrálni??

Hát sehogy...


Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdőívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!