Amikor túlhasználtad a 1471-et 
Üdvözlök mindenkit az új évben!
Talán akkor kezdjünk is bele ismét így január derekán...

Egyik ismerősöm akivel ünnepek alatt összefutottam azt mondta nekem, hogy "Pista, a 1471 egy szar". Kérdeztem miért gondol ilyet és gyakorlatilag egyértelműen egy alaphibát vétett: túl sokáig használta ugyanazt a stratégiát, túl sokszor rakta meg egymás után ugyanazt a tétet. Így egy darabig nyerő volt neki, majd amikor a kaszinó ezt megelégelte és módosított az algoritmuson, akkor persze, hogy nem a 1471 számai jöttek be! (Szerintem ezt átgondolva ha most olvasná már ő is fejét verné a falba.) Én csak annyit kérdeztem tőle mennyit nyert mielőtt elkezdett ugyanazokkal a számokkal veszíteni.

Mi a teendő ilyenkor? Nagyon egyszerű: módosítani kell!
Más stratégiákat játszunk, pl 2:1, 3:1 vagy számisztika elvei szerint.
(ezekről bővebben lehet majd olvasni az új menüpontok alatt ha végre kész lesz minden!)

Lássuk én milyen megoldást találtam arra, hogyha a 1471 számai tendenciózusan nem jönnek be!Itt az alapszámokból párat megtartunk. (tízesek)
Aki már nagyjából képben van számisztikában annak lejön egyből, hogy itt a számok második csoportjára rakunk vagyis 6-10-ig, míg az eredeti 1471 nagyjából az ez alatti értékeket fedi - számjegyek összege alapján - valamint a tipikusnak mondható értékeket és azok párját veszi célba.zoli 
Az mit jelent hogy "A kaszinó módosított az algoritmuson"?


KaszinóStratégiák (István) 
Megfigyelhető, hogy egy bizonyos ismétlődés megy egy darabig. (számisztika alapján ... később tárgyalom az oldalon is ha lesz végre időm befejezni) Ez vagy játék közbe változik vagy akkor, amikor lejár a játékidőd. Ha akkor újraindítod, akkor máshonnan indul a vszám generátor.


raixUnpap 
jo kezdetMegjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdőívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!